ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKASI

  • Türk misafirperverliğini sayısını her geçen gün artırdığı kalite standartlarıyla ve sürekli verdiği hizmet içi eğitimleriyle birleştirerek Sektöründe ilk tercih edilen otellerden biri olmayı kendine amaç edinmiştir.
  • Misafirlerimiz ve personelimizin beklentileri doğrultusunda, gıda güvenliği kurallarına uygun, geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfakları’ nın seçkin lezzetlerini, eğitimli personelimizle güvenli bir şekilde hazırlamak ve sunmak
  • İyi üretim, iyi hijyen uygulamaları ve uygun çevre şartlarını sağlamak
  • Gıda güvenliği ile ilgili konularda gıda zincirinde yer alan tedarikçi müşteri ve ilgili birimler ile etkin bir iletişim kurmak ve sürdürülmesini sağlamak
  • Enerjinin kullanımı, tüketimi ve verimliliği açısından tüm yasal ve uluslararası mevzuatlara, düzenlemeler ve zorunlu standartlara ve misafir gerekliliklere uyulması
  • İçeriden veya dışarıdan, bilerek ya da bilmeyerek meydana gelebilecek her türlü tehdide karşı Firmamızın bilgi varlıklarını korumak, bilgiye erişebilirliği iş prosesleriyle gerektiği şekilde sağlamak, yasal mevzuat gereksinimlerini karşılamak
  • Tüm çalışanlarımıza gerekli bilgilendirme ve eğitimler yardımıyla kendilerinin, diğer çalışanların ve Misafirlerin sağlık ve güvenliklerini tehlikeye atmamayı temel görev olarak benimsetmek
  • Tüm faaliyetlerimiz kapsamında, geri dönüştürülebilir atıklarımızı değerlendirmek, sınırlı olan doğal kaynak kullanımlarını azaltmak, çevreye zararlı atıklardan dolayı oluşacak kirliliği önlemek, canlı hayatı olumsuz etkilememek, çevreyi kirletmemek için gerekli tedbirleri almak
  • Tüm süreçlerimizde “SÜREKLİ İYİLEŞME” felsefesini benimsemek.
  • img img