ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKASI
Türk misafirperverliğini sayısını her geçen gün artırdığı kalite standartlarıyla ve sürekli verdiği hizmet içi eğitimleriyle birleştirerek Sektöründe ilk tercih edilen otellerden biri olmayı kendine amaç edinmiştir.
Misafirlerimiz ve personelimizin beklentileri doğrultusunda, gıda güvenliği kurallarına uygun, geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfakları’ nın seçkin lezzetlerini, eğitimli personelimizle güvenli bir şekilde hazırlamak ve sunmak
İyi üretim, iyi hijyen uygulamaları ve uygun çevre şartlarını sağlamak
Gıda güvenliği ile ilgili konularda gıda zincirinde yer alan tedarikçi müşteri ve ilgili birimler ile etkin bir iletişim kurmak ve sürdürülmesini sağlamak
Enerjinin kullanımı, tüketimi ve verimliliği açısından tüm yasal ve uluslararası mevzuatlara, düzenlemeler ve zorunlu standartlara ve misafir gerekliliklere uyulması
İçeriden veya dışarıdan, bilerek ya da bilmeyerek meydana gelebilecek her türlü tehdide karşı Firmamızın bilgi varlıklarını korumak, bilgiye erişebilirliği iş prosesleriyle gerektiği şekilde sağlamak, yasal mevzuat gereksinimlerini karşılamak
Tüm çalışanlarımıza gerekli bilgilendirme ve eğitimler yardımıyla kendilerinin, diğer çalışanların ve Misafirlerin sağlık ve güvenliklerini tehlikeye atmamayı temel görev olarak benimsetmek
Tüm faaliyetlerimiz kapsamında, geri dönüştürülebilir atıklarımızı değerlendirmek, sınırlı olan doğal kaynak kullanımlarını azaltmak, çevreye zararlı atıklardan dolayı oluşacak kirliliği önlemek, canlı hayatı olumsuz etkilememek, çevreyi kirletmemek için gerekli tedbirleri almak
Tüm süreçlerimizde “SÜREKLİ İYİLEŞME” felsefesini benimsemek.